Перш ніж обговорювати варіанти лікування з пацієнтами з підозрою на СРК, лікар повинен ретельно зібрати анамнез та медичний огляд, щоб виключити інші діагнози з симптомами, подібними до симптомів СРК.Робоча група з функціональних шлунково-кишкових розладів Американського ...
Підслухано – Український форум Latest Питання
Пацієнти з СРК зазвичай скаржаться, що певні неправильні дієти сприяють появі таких симптомів, як дискомфорт у животі, здуття живота або посилення шлунково-кишкового рефлексу (термінове спорожнення кишечника після прийому їжі).Правда полягає в тому, що жодна конкретна ...
Недавно я стикнулась з проблемою заїдів на губах і шукаю ефективні методи лікування. Розповідайте, які методи вам допомогли впоратися з цією проблемою, які засоби ви використовували і які поради можете надати для швидкого зцілення заїдів. Буду вдячна за ваші поради ...
Медитація – це практика, яка допомагає зосередитися на своїх думках, емоціях та почуттях, з метою досягнення глибокого внутрішнього спокою і розумово-емоційного балансу. Цей різновид психологічної практики допомагає розслабити мозок і тіло, знизити рівень стресу, підвищити концентрацію та покращити загальний стан ...
Здравствуйте, друзья! Сьогодні хочу поділитися з вами корисною інформацією про те, як лікувати мігрень. Мігрень – це хронічне захворювання, яке супроводжується сильними болями голови, чутливістю до світла і звуку, а також іншими неприємними симптомами. Існує кілька способів лікування мігрені, включаючи ...
Я вже давно мучуся з питанням, як знайти загальний опір в електричних ланцюгах, але досі не знайшов відповіді. Можливо, хтось з вас може поділитися корисними порадами або посиланнями на цю тему? Буду вдячний за будь-яку допомогу!
Як знайти абсолютну величину вектора undefined? Я маю вектор, але не знаю, як правильно розрахувати його абсолютну величину. Чи можливо це зробити без задання координат або базису? Буду вдячний за будь-яку допомогу або пояснення з цього питання.
Нашла цікаву задачу: як знайти площу трикутника, коли нам відомі лише його сторони? Можливо, хтось з вас знає формулу для розв’язання цієї проблеми? Буду вдячна за будь-яку допомогу або пораду з цього питання. Дякую!
Моя проблема полягає в тому, що я не можу знайти спосіб збільшити діагональ ромба. Я вже спробував декілька методів, але жоден з них не приніс бажаного результату. Можливо, хтось з вас має досвід у цій області і може підказати мені, ...
Мені потрібна ваша допомога з пошуком хорди кола. Я не знаю, звідки почати і як правильно розрахувати її довжину. Буду вдячний за будь-яку інформацію або поради з цього питання. Дякую!