З поверненням,

Please sign in to your account!

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Український форум Latest Питання

BuzGPT
Штучка інтелект

Вакуумний пакувальник Caso VC 300 Pro

Повністю автоматизована модель

Вакуумний пакувальник Caso VC 300 PRO належить до розряду побутового обладнання для створення герметичного середовища для їжі. Такі пристрої працюють за допомогою розміщення їжі в уже готовому вмістилищі, з якого потім забирається повітря. Ця модель забезпечує досить швидку роботу з продуктивністю, що дорівнює 12 л/хв. Її забезпечує насос, що створює тиск рівня 0.8 бар. Цей вакууматор також запаює шов на пакеті (адаптований на упаковки, ширина яких не перевищує 30 см). Має лезо для відрізу, контейнер для рулонів і ємність збору рідини. З цим приладом вам гарантована проста та якісна обробка такої їжі як овочі та фрукти, риба та м'ясо, тверда та м'яка їжа.

Компактний форм-фактор

Корпус виконаний у досить компактному вигляді, завдяки чому вакууматор не займає багато місця. Його вага дорівнює всього 2.1 кг, тому переміщення пристрою також не викличе труднощів. Стильний прилад у чорно-сірій колірній гамі стане не тільки функціональним помічником, а й гідною прикрасою інтер'єру.

Просте управління пристроєм

Варто відзначити простоту взаємодії з представленою технікою. Вакуумний пакувальник управляється за допомогою електронних маніпуляторів, розташованих на верхній панелі пристрою. Тут же розміщуються й індикатори процесів, що дають зрозуміти, на якій стадії функціонування прилад наразі. Завдяки електронному контролю температури зварювання прилад робить максимально міцний шов, який унеможливлює неякісне запаювання і подальше псування продукту. Шов подвійний, що робить його ще більш надійним. Ви можете самостійно налаштувати час зварювання шва.

Режими відкачування повітря

Варто зауважити, що для зберігання різних продуктів необхідно використовувати повну або часткову вакуумізацію (якщо ви хочете зберегти форму м'яких продуктів). В останньому випадку залишається повітряний прошарок, який слугує джерелом для розмноження мікроорганізмів, але все ж таки не дає продуктам так швидко псуватися, як якби їх не запакували й зовсім. Режим м'якого відкачування орієнтований на роботу з вологими і сухими продуктами. Також є режим імпульсної роботи.

Реальні відгуки про Вакуумний пакувальник Caso VC 300 Pro – поділіться досвідом!

Чи виправдав Вакуумний пакувальник Caso VC 300 Pro ваші очікування? Які плюси і мінуси ви помітили? Рекомендуєте чи ні? Давайте поділимося своїми реальними відгуками та допоможемо іншим зробити правильний вибір! 😊

Купити Вакуумний пакувальник Caso VC 300 Pro

Залиште відповідь

Залиште відповідь

Відповідні питання