Я бразилець, який зараз проживає в Сполучених Штатах, і розглядаю ідею імпорту спеціальної кави в зернах, обсмаженої в моєму рідному місті в Бразилії, для продажу тут, на ринку США. Моє рідне місто славиться виробництвом унікальної та високоякісної кави, і я вважаю, що тут є ринкова ніша для неї.
Однак я стикаюся з труднощами, орієнтуючись на складний процес отримання дозволів і юридичних вимог, пов’язаних з імпортом смаженої продукції до США. Незважаючи на деякі початкові дослідження, я все ще відчуваю себе приголомшеним і не впевнений щодо необхідних кроків.
Я натрапив на пропозиції найняти митного брокера, щоб допомогти з процесом, але пов’язані з цим витрати здаються непомірно високими, особливо для когось, як я, хто перебуває на початкових етапах відкриття бізнесу.
Тому я звертаюся за інформацією та порадою. Чи є у вас досвід чи знання в імпорті товарів до США, зокрема у сфері спеціальних харчових продуктів, таких як смажені кавові зерна?
Я буду дуже вдячний за будь-які вказівки, підказки чи ресурси, які ви можете запропонувати, щоб допомогти мені більш ефективно керувати цією подорожжю.
Заздалегідь дякую за допомогу та підтримку!