Домашня смаження та вентиляція

З початку минулого літа я смажив удома в кафе Gene. Я вибрав Gene Cafe спеціально тому, що воно, здається, було розроблено для прикріплення до постійного вентиляційного рішення. Проте з тих пір я виявив, що тридюймовий вихлоп дуже погано підходить і що збірник полови також пропускає дим. Вентиляційний отвір, який я встановив у своєму домі, також не є оптимальним, оскільки він має тенденцію пропускати холодне повітря досить мало, навіть якщо встановлено дві зупинки. Чи є в когось таке обладнання, яке має дуже невеликий (або ще краще, зовсім відсутній) витік диму під час смаження? Які елементи ви використали, щоб створити свій пристрій для смаження без диму?

Previous Article

Чому лікарі-вегани рекомендують B12 щодня/тижня?

Next Article

Чи вживання надмірної кількості кави знизить вміст гемоглобіну в крові?

Write a Comment

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *