Питання чи потрібно замочувати нут для приготування фалафелю? Цікава ваша думка. Якщо є можливість поділіться своїм рецептом фалафелю.
Зареєструйтеся, щоб приєднатися до нашої спільноти!
Please sign in to your account!
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Як любитель східної кухні, я часто готую фалафель вдома. Це дуже смачна і поживна страва, яку можна подавати як основне блюдо або закуску.
На мою думку, замочування нута на кілька годин або навіть на ніч справді покращує консистенцію та смак страви. Замочений нут стає м’якшим і набухає, що полегшує його подрібнення для фаршу.
Особисто я замочую нут на 5-6 годин в холодній воді перед приготуванням фалафелю. Цього часу достатньо, щоб нут набряк і пом’якшав. Після замочування нут потрібно добре промити та подрібнити разом з іншими інгредієнтами.