Перейти до змісту

Більшість людей неправильно розуміють призначення iPhone 17 Pro

Рекомендовані відповіді

Опубліковано

Я бачу стільки людей, які незадоволені новим дизайном та кольорами Pro, але послухайте мене! Ми звикли бачити, як люди щороку купують «найкращий iPhone» (тобто моделі Pro), тому всі знають, що вони витратили гроші, не використовуючи більшість функцій. Ось чому новий Pro є індустріальним і об'єктивно виглядає не так естетично привабливо. Мені подобається помаранчевий колір, але я розумію, що новий дизайн і тактильні відчуття не до вподоби тим, хто любить витончений мінімалізм.

Новий Pro явно орієнтований на функціональність і продається людям, які використовуватимуть його саме з цим наміром: креативники, контент-мейкери, тревел-блогери, технічні ентузіасти тощо.

Пересічному офісному працівнику не потрібні 8 об’єктивів камери та можливості Pro. І, враховуючи стан економіки, я думаю, вони (Apple) знають, що більшість людей будуть оновлювати свої пристрої рідше в майбутньому. Apple хоче, щоб люди обирали базову модель або підштовхують пересічного споживача до моделі Air, яка дешевша у виробництві і все ще задовольнить потреби більшості. Ці моделі все ще мають бажаний мінімалістичний дизайн.

Більшості людей не потрібен Pro, тому я не розумію цього обурення. Просто подумайте, як часто ви робите цією камерою щось більше, ніж фото свого домашнього улюбленця чи селфі? Замість того, щоб переплачувати за Pro, тому що «це ж Pro», люди мають просто придбати базову модель. Це виграшна ситуація для всіх.

Чи згодні ви з цим поглядом, що Apple свідомо робить модель Pro менш "масовою" за дизайном?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.

Гість
Відповісти на цю тему...
https://buz.ee/topic/71/