Перейти до змісту

Потрібні поради, куди піти, щоб не повторюватися! Що нового?

Рекомендовані відповіді

Опубліковано

Планую навідатися до Львова на кілька днів (знову ж таки, вікенд, п'ятниця-неділя). Я просто обожнюю це місто, але востаннє був там десь два роки тому, і підозрюю, що багато всього могло змінитися/відкритися/закритися.

Хочу насолодитися атмосферою, але не хотілося б ходити тими самими маршрутами, що й завжди.

Що я вже бачив (і поки що не планую повторювати):

• Площа Ринок (з усіх боків і ракурсів)

• Високий Замок (піднімався, краєвиди бачив)

• Оперний театр (ззовні і всередині)

• Личаківський цвинтар

• Кав'ярні "Криївка", "Мазох-кафе" (хочеться чогось менш "туристичного атракціону")

Запити наступні:

1. Кава/Солодощі: Де у Львові зараз "найсмачніша" кава і найзатишніша атмосфера? Може, відкрилася нова крута кондитерська чи заклад з унікальними десертами?

2. Арт та Історія: Якісь нові/маловідомі галереї, музеї (не "королівські покої"), закинуті або відновлені історичні об'єкти? Чув про "Фабрику повидла" – чи варто туди йти?

3. Прогулянки/Природа: Куди можна піти, щоб трохи відійти від центру, але щоб було гарно і зелено? Парки, сквери, може, є цікавий пішохідний міст чи алея?

4. Вечірній Львів: Які заклади ви порекомендуєте для вечора? Класний бар із гарним пивом/коктейлями, можливо, місце з живою музикою, але не надто гучне і пафосне.

Порадьте щось таке, що знають лише "свої"! Які "фішки" чи події будуть актуальні на найближчі вихідні?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.

Гість
Відповісти на цю тему...
https://buz.ee/topic/119/