Привіт,

Зареєструйтеся, щоб приєднатися до нашої спільноти!

З поверненням,

Please sign in to your account!

Вибачте, у вас немає дозволу поставити запитання, Ви повинні увійти, щоб поставити запитання.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Український форум Latest Питання

Анонім

РЕЗУЛЬТАТИ 14 СОНМУ ПРОРОКІВ – 2024

ЗАПИТАННЯ: УКРАЇНА. ВІЙНА. ПЕРЕМОГА
1. Було откровення, що в цьому році Господь дасть визволення Україні, перемогу. Було слово, що це не завершення війни на землі. Воєнні конфлікти підуть по Європі та іншим місцям.

2. Бог показав онкологічну клініку і сказав, що це теперішня Україна. Вона онкохвора. Народи світу, коли дивляться на неї, кажуть: одні – залиште її, нехай помре, а інші – може, давайте будемо лікувати. Бог каже: «Я просто спостерігаю за всім цим, за народами і племенами, і шукаю, хто стане в проломі. Але немає поки що, щоб хтось твердо став за Україну в проломі». Бог зараз очікує, в першу чергу, від України, щоб вона не оглядалася на Америку, на Європу, на інше. Щоб вона знайшла лице Господа.

Нам потрібно молитися, щоб до нашої влади дійшло, що потрібен загальноукраїнський піст і молитва, щоб це було справді смирення перед Богом. Господь каже: «Я очікую. Україна страждає, вона хворіє, вона не вмирає, але дуже сильно страждає».

Я в серці відчув, що зараз Україна така само, як і Ізраїль. Бог говорить: «Дивіться, спостерігайте за Ізраїлем, бо те, що буде відбуватися в Ізраїлі, відбудеться і в Україні». Ми можемо навіть зрозуміти що, коли і як закінчиться, спостерігаючи за тим, як розгортаються події в Ізраїлі. Ізраїль – певний маркер і для України. Україна дуже сильно пов’язана з Ізраїлем.

You must login to add an answer.

Відповідні питання