Перейти до змісту

Цукрвоий діабет

1. Опублікував Mr.Flint,

Я тут новенький/новенька і вирішив/вирішила створити тему, яка, думаю, буде актуальною для багатьох. Як виявити діабет в домашніх умовах? Останнім часом мене трохи турбують деякі симптоми, і, чесно кажучи, записуватися до лікаря зараз не дуже зручно (та й черги, самі розумієте). Хочу хоча б приблизно зрозуміти, чи є підстави для хвилювання. Звісно, я розумію, що самодіагностика — це не замінить візит до лікаря і аналізи, але, можливо, хтось із вас має досвід або знає, на які ознаки варто звернути увагу в першу чергу? Чи є якісь "народні" методи, або, може, хтось користується глюкометром вдома? Якщо так, то як часто ви міряєте рівень цукру "для профілактики" і які показник…

• 0 відповідей
    • 70 переглядів
  2. Хочу створити цю тему, бо трохи розгублений і потрібна порада/підтримка від тих, хто вже пройшов через подібне. У мене діабет 2 типу вже майже 7 років. Завжди намагався тримати його під контролем, в основному дієтою та метформіном. Останні півроку цукор почав "скакати", і я не можу його втримати. Останні аналізи такі: Глюкоза натще: тримається в межах 8.5-9.5$ ммоль/л. Глікований гемоглобін (HbA1c): 7.9. Лікар подивився і сказав, що це вже "стадія субкомпенсації". Почав говорити про додавання другого препарату (можливо, з групи інкретинів) або навіть про маленькі дози інсуліну перед сном. Я, чесно кажучи, трохи в паніці. Мої питання до вас, досвідчених форумчан: Хто стика…

• 0 відповідей
    • 55 переглядів
  3. Зараз мене це питання дуже сильно турбує, тому вирішив створити цю тему. Мій тато нещодавно дізнався про свій діагноз — цукровий діабет 2 типу. Звісно, настрій не дуже, але ми налаштовані боротися і підтримувати його. Поділіться, будь ласка, у кого є досвід або інформація: скільки в середньому живуть люди з діабетом 2 типу? Які фактори найбільше впливають на тривалість і якість життя? Дуже цікавить: Чи сильно цей діагноз скорочує життя, якщо його добре контролювати? Які сучасні методи лікування і контролю вважаються найефективнішими? Можливо, хтось знає про історії довгожителів із цим типом діабету? Буду вдячний за будь-яку конструктивну інформацію, поради та історії. Хоч…

• 0 відповідей
    • 171 перегляд
  4. Я нещодавно дізнався, що у мого тата діагностували цукровий діабет 2 типу. Ми зараз всією сім'єю намагаємося розібратися, як найкраще змінити його харчування. В Інтернеті дуже багато суперечливої інформації, і я вже трохи заплутався. Хотів створити цю тему, щоб досвідчені люди, які живуть з цією хворобою або мають родичів з нею, могли поділитися своїм досвідом і знаннями. Можливо, є якісь продукти-табу, які піднімають цукор найшвидше і найсильніше? Або продукти, які здаються нешкідливими, але насправді дуже підступні? Буду вдячний за будь-які поради, особливо за конкретні приклади продуктів.

• 0 відповідей
    • 60 переглядів