Перейти до змісту

Телевізійні Шоу

1. Як вам враження від першої серії Холостяк? Як вам Тарас Цимбалюк? Хто з дівчат привернув увагу?

• 1 відповідь
    • 153 перегляду
  2. Створюю цю тему для обговорення другого випуску шоу "Холостяк 2025", який ми чекаємо з нетерпінням! Які ваші очікування від побачень? Хто з дівчат стане фавориткою цього тижня? 🧐 Короткий огляд 1 серії (Щоб пригадати):Перший епізод, як завжди, був сповнений хвилювання, яскравих образів та перших вражень. Перше Знайомство: Ми побачили приїзд усіх учасниць до Холостяка. Кожна намагалася вразити, використовуючи оригінальні подарунки, зухвалі вбрання або щирі емоції. Драми та Конфлікти: Вже на першій вечірці не обійшлося без напружених моментів. Кілька дівчат одразу вступили у протистояння за увагу головного героя. Троянда Першого Враження: Холостяк вручив найзаповітнішу троя…

• 0 відповідей
    • 93 перегляду
  3. Народ, привіт! Хтось вже чекає не дочекається нового сезону? Я вже всі соцмережі перерила, щоб знайти точну інфу! 😅 Кажуть, що Холостяком цього року став Тарас Цимбалюк (актор, ну ви знаєте). Це ж вогонь! 🔥

• 1 відповідь
    • 58 переглядів
  4. Хто вже встиг подивитися новий сезон? Я під враженням! Але, як завжди, найбільше мене цікавить питання харчування. Зрозуміло, що вони там всі на шаленому дефіциті калорій і під наглядом дієтологів, але... чи хтось помітив якісь конкретні правила чи тренди, яких вони дотримуються цього року?

• 0 відповідей
    • 37 переглядів
  5. Опублікував Roman,

• 1 відповідь
    • 66 переглядів