Телевізійні Шоу
У форумі 5 тем
-
Як вам враження від першої серії Холостяк? Як вам Тарас Цимбалюк? Хто з дівчат привернув увагу?
-
- 1 відповідь
- 153 перегляду
-
-
Створюю цю тему для обговорення другого випуску шоу "Холостяк 2025", який ми чекаємо з нетерпінням! Які ваші очікування від побачень? Хто з дівчат стане фавориткою цього тижня? 🧐 Короткий огляд 1 серії (Щоб пригадати):Перший епізод, як завжди, був сповнений хвилювання, яскравих образів та перших вражень. Перше Знайомство: Ми побачили приїзд усіх учасниць до Холостяка. Кожна намагалася вразити, використовуючи оригінальні подарунки, зухвалі вбрання або щирі емоції. Драми та Конфлікти: Вже на першій вечірці не обійшлося без напружених моментів. Кілька дівчат одразу вступили у протистояння за увагу головного героя. Троянда Першого Враження: Холостяк вручив найзаповітнішу троя…
-
- 0 відповідей
- 93 перегляду
-
-
Народ, привіт! Хтось вже чекає не дочекається нового сезону? Я вже всі соцмережі перерила, щоб знайти точну інфу! 😅 Кажуть, що Холостяком цього року став Тарас Цимбалюк (актор, ну ви знаєте). Це ж вогонь! 🔥
-
- 1 відповідь
- 58 переглядів
-
-
Хто вже встиг подивитися новий сезон? Я під враженням! Але, як завжди, найбільше мене цікавить питання харчування. Зрозуміло, що вони там всі на шаленому дефіциті калорій і під наглядом дієтологів, але... чи хтось помітив якісь конкретні правила чи тренди, яких вони дотримуються цього року?
-
- 0 відповідей
- 37 переглядів
-
-
-
- 1 відповідь
- 66 переглядів
-