Перейти до змісту

Таблетки

1. Я зараз перебуваю в Польщі, і настав час поповнювати запаси Сінджарді. В Україні я мав свої "рибні" місця, де можна було знайти його дешевше, але тут поки не можу зорієнтуватися в місцевих аптеках і їхніх цінах. Ліки мені потрібні постійно, а в Польщі, як я бачу, ціна може сильно відрізнятися в різних місцях.

• 0 відповідей
    • 106 переглядів
  2. Я приймаю Сінджарді постійно, і це, звісно, хороші ліки, але хочеться ж не лише на таблетках сидіти! Знаю, що самовільно дозу не міняємо, це зрозуміло. Але я подумав: можливо, якщо я буду дуже старатися з харчуванням та спортом, то з часом лікар зможе зменшити мені дозу? Мрію про це! Які у вас є прості "фішки" чи "лайфхаки" в харчуванні? Не треба лекцій про дієти, а щось реальне: наприклад, чи відмовились ви від хліба взагалі, чи просто змінили час вечері, чи п'єте якийсь специфічний чай? Що реально допомогло вам краще тримати цукор? Чи було у когось таке, що завдяки харчуванню/активності вам таки знизили дозу Сінджарді (чи аналога)? Дуже цікавлять успішні історії! Осо…

• 0 відповідей
    • 109 переглядів
  3. Опублікував Mr.Flint,

Привіт усім! Створюю цю тему, бо, на жаль, Сінджарді — це препарат, який мені доводиться приймати постійно. І, як ви знаєте, він не з дешевих, а потреба в ньому щомісячна. Мабуть, не я один намагаюся знайти, де його можна придбати максимально вигідно. Тому, дуже цікавить ваш досвід! Поділіться, будь ласка: У якій аптечній мережі (чи, можливо, онлайн-аптеці) ви зазвичай замовляєте Сінджарді? Де ви реально знаходите найвигідніші ціни, акції чи програми лояльності на цей препарат? (Можливо, є якісь специфічні "аптеки-дискаунтери"?) Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та поради! Хочеться трохи полегшити фінансове навантаження.

• 0 відповідей
    • 49 переглядів
  4. Гість Анонімно

Хто приймав або приймає капсули Ketoform (або Ketoform Pro) для схуднення? Чи помітили ви зниження апетиту? Який був ваш результат за місяць/курс? Чи були якісь побічні ефекти? Чи відчувається приплив енергії, як обіцяє реклама? Будь ласка, діліться своїм чесним досвідом та думками про цей препарат.

• 0 відповідей
    • 112 перегляду
    Гість Анонімно