Apple
-
Терміново шукаю iPhone 17 Pro Max для роботи. Знаю, що це недешево, але для створення якісного контенту (особливо зйомка 8К відео, робота з ProRAW/ProRes, потужний процесор A19 Pro для багатозадачності та монтажу на ходу) – це вже не просто телефон, а інвестиція в швидкість та якість SMM-просування. Особливо цікавить купівля в розстрочку (оплата частинами) або кредит 0%. Хочу, щоб він почав себе окупати з перших місяців. Переглянув багато магазинів:YELLOW YABLUKA, MyApple, iPeople та Foxtrot теж пропонують розстрочку. Питання до тих, хто вже купив У якому магазині зараз найбільш вигідні умови розстрочки (максимальний термін, найменші переплати/страховки)? Який об'єм пам…
-
- 1 відповідь
- 110 переглядів
-
-
Які магазини/мережі пропонують найкращі ціни на старті? Чи варто чекати "перших ластівок" чи краще одразу брати в умовних АЛЛО/Цитрус/Розетка? Може, хтось бачив класні пропозиції передзамовлення?
-
- 1 відповідь
- 148 переглядів
-
-
Такий поганий дизайн, я впевнений, що я не єдиний, хто так думає...
-
- 0 відповідей
- 61 перегляд
-
-
Зараз у мене базова модель iPhone 11, і я хотів би перейти на базовий iPhone 17, але оскільки я використовую його здебільшого для соціальних мереж, це здається марною тратою часу, і я міг би просто замінити батарею, оскільки в мене зараз 72% заряду. Але з іншого боку, заднє скло повністю тріснуте, воно розряджене на 72%, а передня камера пошкоджена водою, що значно погіршує якість і робить 3D-камеру/Face ID непридатними для використання. Тож я трохи не знаю, що мені робити, що ви думаєте?
-
- 0 відповідей
- 58 переглядів
-
-
Я бачу стільки людей, які незадоволені новим дизайном та кольорами Pro, але послухайте мене! Ми звикли бачити, як люди щороку купують «найкращий iPhone» (тобто моделі Pro), тому всі знають, що вони витратили гроші, не використовуючи більшість функцій. Ось чому новий Pro є індустріальним і об'єктивно виглядає не так естетично привабливо. Мені подобається помаранчевий колір, але я розумію, що новий дизайн і тактильні відчуття не до вподоби тим, хто любить витончений мінімалізм. Новий Pro явно орієнтований на функціональність і продається людям, які використовуватимуть його саме з цим наміром: креативники, контент-мейкери, тревел-блогери, технічні ентузіасти тощо. Пересічном…
-
- 0 відповідей
- 51 перегляд
-
-
На щастя, у мене є гарантія.
-
- 0 відповідей
- 60 переглядів
-
-
Нарешті з'явилися конкретні цифри по акумуляторах лінійки iPhone 17, і там є про що поговорити! Не просто "трохи більше", а реально помітні зміни, особливо у Pro моделях. Найбільша інтрига — це вплив eSIM на ємність! Схоже, версії без фізичного лотка для SIM отримують суттєвий бонус, наприклад, iPhone 17 Pro Max з eSIM вперше перетинає заповітну позначку в 5088 мАг (у порівнянні з 4823 мАг для SIM-версії). Для порівняння, ось дані, які ми маємо: iPhone 17 : iPhone 17: 3692 мАг iPhone 17 Pro (з SIM): 3988 мАг iPhone 17 Pro (eSIM): 4252 мАг iPhone 17 Pro Max (з SIM): 4823 мАг iPhone 17 Pro Max (eSIM): 5088 мАг (Це рекорд!) iPhone 16 (для порівняння): iPhone 16: 3561 …
-
- 0 відповідей
- 125 переглядів
-
-
З офіційним виходом серії iPhone 17, включно з абсолютно новою моделлю iPhone Air, у мережі почали з'являтися перші результати синтетичних тестів Geekbench. Ці дані дають нам можливість оцінити продуктивність нових чипів Apple A19 та A19 Pro у порівнянні з попереднім поколінням. Загальний висновок: хоча приріст продуктивності центрального процесора (CPU) є помірним, графічний процесор (GPU) демонструє значно потужніший стрибок. Базовий iPhone 17: Більше RAM та помірний прогресСтандартна модель iPhone 17 (ідентифікатор iPhone 18,3), оснащена чипом Apple A19, отримала: Одноядерний CPU: 3608 балів. Багатоядерний CPU: 8810 балів. Ці показники демонструють приріст близько 10% …
-
- 0 відповідей
- 49 переглядів
-
-
Всім привіт! Відомо, що за розмірами iPhone 17, як сильно відрізняється від iPhone 16?
-
- 1 відповідь
- 237 переглядів
-
-
Запропонуйте надійний магазин де можна купити новий iphone 17 pro max
-
- 0 відповідей
- 41 перегляд
-